Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина,

...
Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина,
Коментари Харесай

Сакскобургготски с първи коментар след катастрофата с княгиня Калина

Симеон Сакскобургготски с първи коментар, откакто неговата щерка - княгиня Калина, аргументи злополука на Боровец.

„ От много малко стана нещо голямо. Но това са други аргументи. Най-накрая живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Това е доста значимо. Никой от тези, които сочат с пръст, упрекват или злорадстват, не трябва да го не помни. Като родител постоянно боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат ”, каза той.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в преграда. По-късно княгиня Калина отхвърли да даде кръвна проба за алкохол, откакто в началото стана ясно, че е карала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг стана случаят, разяснява в ефира на Нова, че княгинята е била във очевидно несъответстващо положение, не е знаела името и ЕГН-то си. Той уточни още, че е станал очевидец на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „ Царска Бистрица ” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Служителката на „ Царска Бистрица ” Величка Петрова не отхвърли да е занесла кисело мляко след случая. Но посочи - не било толкоз доста. „ Едно мляко - да, тъй като беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека ”, добави дамата, като посочи, че за първи път чува, че по този метод може да се промени резултат от проба за алкохол.

Снимка: БГНЕС
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР